Thursday, December 19, 2013

My Fav Korean Drama ehehe Part1.

lol. awww i love them ihihi
"No matter how tiring, it doesn't matter. 
No matter how you hide from me, I will find you" -Mong ryong

Hihihihi i just love Sassy Girl Chun Hyang sampai umi pon semangat gila dulu beli CD huhuh 

________________________________________________________________


ok sebenarnya tak tahu nak update apa. Hehehehe so alhamdulillah Pip dapat 8A :D
I am sooo happy for her. Umm. (Well actually i know dia mmg akan dapat pon sebab dia mmg pandai -__-)
Not like me sigh. And lawak gila sebab masa tu Alim n Azim baru je solat dhuha for her hihihi. Maju gila ah sekarang boleh dapat result guna mesej je huhuhu.

hehehehehe. Malam ni mungkin tidur lagi dekat rumah nenek. Sangat happy hohohohoh.
Gila kaya orang tua ni. Sampaikan orang Astro dah buat Astro dia auto beli semua channel
Astro First and Astro Best hahahaha!!!! Can u imagine it? :O


So literally i watched Ular, Red 2, Planes, Lone Ranger, n Pawn Shop cerita hantu Thai takut gila
 lol sampai pukul 2 pagi ihihihiks.
Btw, no offence but cerita Ular cerita sangat typical and cambodo and i felt super stupid wasting 2 hours watching it.
Sebijik cerita Shark mat salleh haih.
Yelah, dah lah ular tak real langsung -_-. Ending serupa tahi ayoyo. Pastu cemtu je.
And i was like.

CEMTU JE?!?!?!?!??! SERIOUSLY!!!!!!!!!! OMG!!!!

Hahahaha over pulak. Lol whatever lah. Nak join GA tapi nk buat acane. Jakgi nak kena jln kaki gi rumah nenek. Huhuhu.
Nasibaik got more movies to watch he he he :3
So toodles x

17 comments:

  1. haha.. really?akak x tgk lagi tp dengar juga ramaila yg ckp cmtu..

    ReplyDelete
  2. dia cerita pasal budak2 skola mcm school 2013 ke?btw comel doodle yg akak lukis tu :D

    ReplyDelete
  3. cite ni memang sangat2 best!
    hehe..

    ReplyDelete
  4. CD pertama yg akak beli pun cite ni jgk.hahaha...pastu dh pandai sikit beli DVD...congrats utk pip...

    ReplyDelete
  5. Wah2 berlambak movies tengok ya.. Saya ada astro pon malas nak tengok.. Heheh.. :D

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ohh peminat korea rupanya.. hehe

    ReplyDelete
  8. sekarang ni akak jarang tengok drama di tv.. lagi pun rumah akak takde astro.. hehe..

    ReplyDelete
  9. sassy girl chun hyang! haha.. dulu masa matriks gila tengok cerita ni..

    cerita Ular tak best eh? tgk trailer mcm boleh lah kot. tp respect lah, takde lg kot cerita melayu mcm tu. balik2 hantu, rempit, gangster. bosan lah.

    ReplyDelete
  10. akak ni xminat sgt kalau kdrama..tp kdg2 terpengaruh jgak dgn adik2 sbb terpaksa tgk apa yg dorg tgk.. =_="

    cite ular x best ea?baru nk tnyk pasal cite tu..kalau xbest xnk la tgk..hihi <3

    ReplyDelete
  11. mmg best cite nie.. bergaduh2 lama2 bercinte...

    ReplyDelete
  12. Eh..akak pun baru je habis tengok cerita ni haritu, cerita lama yang masih best, termasuklah coffe prince, my girl dan full house

    ReplyDelete
  13. sy tak kut perkembangan industri hiburan korea so tatau sangat apa nak komen..hehehe..klik nuffy sini laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. akk suka juga cerita yang dalam gambar atas ihiks :)
    zaman sekolah dulu akak tengok miahahahah

    ReplyDelete
  15. Sassy Girl Chun Hyang cerita pertama & satu2nya vcd yg kak zana kumpul duit nk beli. haha! ;D

    Citer lain minat juga, cuma dah tak perlu kumpul duit sbb satu family layan korea. ada je yg tukang belinya :p

    ReplyDelete
  16. I think I've seen the movie version of My Sassy Girl? Definitely not the American one. I used to watch a lotta Korean soaps and my favorite is Panda&Hedgehog with Donghae in it!
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!