Monday, December 9, 2013

Movie Tie-Ins

Warm Bodies 

Heheheheheh MPH tengah buat sale on Movie Tie-Ins.
Rindu pulak tetiba bila nampak buku Warm Bodies ni ihihiks
sangat perfect lah cerita ni wee~
Kalau ada award zombi paling handsome.
OMG dia lah yang patut menang hohoho. 
Tak tengok lagi Warm Bodies?
Lolwhut?!?!?!? YOU SHOULD WATCH THIS MOVIE HIHIHI
Lagu dalam ni ada lagu guns n roses cewah~ 
Sangat sweet tau bila zombie tu makan pakwe kita and cara
dia macam dah jadi pakwe kita lol
Tak tahu mana nak tengok? Well kalau nak tengok online sebenarnya 
qila tak tahu sangat but nah


Yayyyy i love this movie so much sangat comel and simple and puff!
Perfect winkwink. >click to watch this<
Its about the girl in green scarf and lawak gila ah cerita ni hahah kena tengok sendiri :p
qila malas cerita hihihiks.


Oh perks ni ada je dalam laptop tapi qila tak tertengok tengok lagi lol
I am soo busy with my books and telly and games!!!
Hahahahhaahha
So toodles x

27 comments:

  1. warm bodies akak mmg dh tgk..bestt!

    ReplyDelete
  2. cerita2 cm nie bgs untuk meningkatkan penguasaan bhs inggeris.. gd qila...

    ReplyDelete
  3. warm bodies best!!! pestime jumpa zombie comel macam tu.. hehe.. confession of a shopaholic pun best.. yg ketiga tu tak penah tengok lagi..hehe..

    ReplyDelete
  4. yeahh, ecah pn ada buat entry psl warm bodies ni sbb eksaited kemain dgn hero dia. mmg best ! <3

    ReplyDelete
  5. Macam best je cerita ni... Lama tak tengok wayang. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  6. ingatkan warm bodies nie komik >.<


    ps : kita demam. mood terganggu. haihh...

    ReplyDelete
  7. qaqa pun dah tengok! memang superb cerita nii. automatik jatuh cinte dgn zombie dia tu. hensengg :D

    ReplyDelete
  8. best gila cerita warm bodies ni..terbaik!!

    ReplyDelete
  9. ohsem la movie2 ni.. eh eh percy jackson pun ada. hehe

    ReplyDelete
  10. akak dah tgk warm bodie tu hihi bestt

    ReplyDelete
  11. I guess im really out-to-date xD I never even heard any of these story.. It has been awhile also since I watch any movie at cinema.. Haha not just the love story between vampire, now they had a love story between zombie? xD

    ReplyDelete
  12. best sgt ke warm bodies tu? huhu..nk tgk jgk la nnt.

    ReplyDelete
  13. hai qilaa nk bgtau mybe paan akan berhenti berblog atau doodler so nk ucap bye thnks atas nasihat

    ReplyDelete
  14. Warm Bodies & COnfession of a Shopaholic tu dah repeat tengok banyak kali. Tapi yg ke3 tu tak pernah dengar pulak Qila

    ReplyDelete
  15. Sebelum ni cerita yang popular, cerita bercinta dengan vampire macam siri Twilight. Kali ni dengan Zombi pulak. Lepas ni tak tau apa pula cerita yang akan keluar.

    Dengan toyol pulak kot? Hehe

    ReplyDelete
  16. cerita dia 18xs ke tak?
    kalau ya saya memang tak layan~

    ReplyDelete
  17. cam best je movie2 ni...nak tengok lha..hohoho

    ReplyDelete
  18. macam best je>> nak tengok juga.. :)

    ReplyDelete
  19. saya tak tengok lagi cerita2 kat atas tu... warm bodies tu kakak saya kata best! hehe... dia tengok sorang2,tak ajak pun,huhu... nanti nak tengoklah... tq share link,hikhik ;D

    ReplyDelete
  20. nak tengok . nak tengok :D

    ReplyDelete
  21. warm bodies 2 bkn typical punya zombie movies deh..napok cam sedakk...keno tgk tuh!thanks

    ReplyDelete
  22. wuuu semua akak tak tengok lagi!!! haha betapa tak ketahuan nya dahku -.-'

    ReplyDelete
  23. ramai yg cakap warm bodies best.. tapi nape entah tak terbuka lagi hati nak tengok. haha

    ReplyDelete
  24. warm bodies nie mesti best kan sebab ramai kata best..dia macam ala-ala twilight ek...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. Warm bodies pernah tgk, okaylah cuma still tak faham kenapa org kata dia hensem ahaha

    ReplyDelete
  26. akak pun tak tengok lagi cerita ini.. ramai yang cakap cerita ini best..

    ReplyDelete
  27. akak pun tak tengok lagi cerita ini.. ramai yang cakap cerita ini best..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!