Saturday, December 28, 2013

Maharaja Lawak Mega Minggu 7

Hahahaha semalam siapa tengok MLM? Tema semalam ialah Muzikal Komedi. Memang tertunggu tunggu gitu. Hehehehe. Qila memang tengok first2 and last last je muahaha.

Ikut ranking qila lah kan semalam...
First best is SHIROOOOOOOOOOOOO :D

Sangat lawak lagi lagi part Ajak jadi bapak and wrestling Sharul anaknya hahahahahah
Kesian Atan kena wrestle hikhok. And the best part is lagu last tu!!
Kenapa masukkan lagu Mohabbatein (akhe kuli hoya hoben) awhhh im so touched hahahahh.
Diorang menari dah lah serentak huhuhu. Tp memang beh gilo hihihi. ☺☺☺!! Aku gelak sampai umi terbangun hahahahahahahah pastu umi pon join tengok sekali ya allah sakit perut hheheheh. *istighfar


2nd best is JAMBUUUUUUUUUUUU :D
Huhuhuhu yeap. Jambu memang best. No doubt though. Tauke jadi ustax giteww hahahaha
Pak Yus bajet bajet kena rasuk hahahahahahah!!!! Tapi memang best lah duk renjis renjis bagai ish.
Must watch!!!!! hihihiks. Ugh cant describe hihihi


3rd is Sepahtu!!!
Huhuhu no offence but Jepp and Shuib takbaik ah buat muka cemtu dkt Luna Maya. Kesian Luna duk buat lawak hambar haih. But yelah. Bila femes and ramai peminat kan? ;) Ape pun boleh heh. Lagu semua best.
Jepp nyanyi mmg sedap woo. Shuib pon comel cam biasa. Pak Rahim pun comel n lawak cam biasa tu hahahaha memang best gila ah gak :D cuma cara diorang mcm lil bit mean towards Luna Maya. Poor that sexy pretty woman lol

And boleh tahan is Bocey :D
Tak femes pon tapi sangat lawak jugak hihihihi.

Senang cerita tengok 1 hour before nak habis sebab Sepahtu, Shiro and Jambu straight hehe. Last sekali tk tengok langsung sebab Saywho hahahah finally diorang terkeluar hahahah. Minggu depan semua mesti best best punya ah cant wait!!! Ulangan jakgi nak tengok Shiro n Jambu lagi wee~~

Ok tata!!!! :D
Sambung blogwalking hihihihi. Hm bila kak nad nk umum pemenang ni. Mana kak niesa menghilang.
Tetiba.


10 comments:

  1. Assalam cik qila oi..:DDD
    tak x layan MLM ni sbb Jozan takde...:OOOO

    ReplyDelete
  2. mama tak sempat layan, hihihi...
    nanti mama tengok ulangannya.



    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  3. Shiro! Shiro! Shiro! Setiap minggu best :D

    ReplyDelete
  4. semalam punya memang semua yang akak minat best2 belaka.. shiro memang dabomb semalam.. lawak gila diorang.. hehe..


    tapi akak memang tak suka cara luna maya komen, ngengada.. ala2 gediks gituu.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Amboiii.. Gelak sakan. Hee. Vee tak tengok pun rancangan ni. Hihi :)

    ReplyDelete
  6. suka kat Nabil.. tapi Nabil... hurmmm.. keciwaaaaa... huhu.. ):

    ReplyDelete
  7. kak hana tak berapa layan la dik sebab mcm tak best je kali nie jozan tak ada. haha tp siblings akak tengok khusyuk je -__-

    ReplyDelete
  8. Ok tu.. utk MLM musim ni Shiroo mmg menyengat.. masih mengekalkan lawak yg terbaik.. :D :D

    ReplyDelete
  9. smpai kt rumah aisyah boleh dgr gelah qiela *joke . hehe. memang best sgt, n suka bocey. even grup baru. dorang terbaik ~

    ReplyDelete
  10. peminat MLM juga ya? huhu
    akk tak tengok tv lama dah keyyy ahahahahah

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!