Tuesday, December 31, 2013

Let me just tell you, I'm not happy today.


/emotional rant/
I'm feeling sad again, lately....

Heh. So happy new year! May the odds be everrrr in our favor.
Inshaallah makin baik.

Goals for 2014 ;
write everyday, read as much as i can.
"Always look forward never backwards"

* autopost/ scheduled*
tata!!!




2014

It's a new year. It's time to start again. Stop thinking
about what you're going to do and start doing it. It's
time to live ur life and be who u are.
Forget about whatever happened in 2013 and just move on.
Take risks and be urself, u only have one life, yolo and it's time
to make the most of it. Make a new year's resolution and this time
achieve it no matter what the cost is. - Weheartit.

Harap i don't break anyone's heart.
Harap i don't break ummi and abah's heart dengan result spm :(
Pls lah straight A's ya allah amin!! Doakan ye...... :)


Sedih tengok umi keluar banyak duit untuk pip&alim&azim sekolah T_T


30 comments:

  1. MUNGKIN KITA XSDR KITA ADALH YG TERBAIK DARI YG TERBAIK...INSYAALLAH DOA+TAWAKKAL QILA DAPAT RESULT GEMPAK!aMIN~~~~

    ReplyDelete
  2. Insyaallah, doa stiap masa dalam hati..tp jika x dapat result seperti yg u nak, maknanya Allah ada perancangan lain utk u..:)

    ReplyDelete
  3. i just want to wish to you selamat tahun baru.. semoga anda mencapai kejayaan dengan apa yang anda doakan pada tahun 2014..:-)

    ReplyDelete
  4. aigoo! namp...namo gitu!
    you'll always be "kak sally" friends..hehehe...
    amin...amin ya Rabb!
    may Allah ease your life sayang ^_^

    ReplyDelete
  5. jangan sedih2 eh qila syg..
    akak doakan qila dapat straight A's dlm spm.. semoga 2014 nanti lebih baik dari tahun2 sebelumnya.. :D

    ReplyDelete
  6. pls.. be happy on new year =)

    ReplyDelete
  7. Moga dapat straight A. InsyaAllah... Kak qila dah buat yang terbaik kan? :)

    ReplyDelete
  8. jgn sedih2. hehee. do your best inshaallah boleh dpt result spm yg superb! :D

    ReplyDelete
  9. qilah..cuba tenang dan sabar dalam apa juga keadaan k..Allah tahu apa dalam hati qilah.. ingat Dia selalu..

    ReplyDelete
  10. haha.. hunger games fan detected!

    selamat tahun baru masihi cik qila. ^^

    ReplyDelete
  11. semoga qila dapat straight A's in SPM! Ina doakan! Aamiin :)

    btw, happy new year qila ^^

    ReplyDelete
  12. Selamat tahun baru ye kak qilaa !! .Jngan sedih2 tau .. Goodluck untuk result In Shaa Allah akak akan dapat .. Ameen

    ReplyDelete
  13. Semoga qila dapat straight A's. Insyaallah qila boleh. :)

    Good Luck and happy new year. :)

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru 2014.. all the best untuk SPM nanti..

    ReplyDelete
  15. selamat tahun baru 2014.. all the best untuk SPM nanti..

    ReplyDelete
  16. selamat tahun baru, ye kak keyla ♥♥ insyaallah , azam kak keyla untuk dapat straight A's dalam SPM akan tercapai. Jangan cepat putus asa dan teruskan usaha dan berdoa ye, kak ♥♥

    Ina pun kesian bila ummi dan walid Ina keluarkan duit untuk perbelanjaan Ina. Ummi dan walid tak pernah berkira langsung dengan Ina.

    Tolong doakan Ina juga ye, kak untuk PBSMR ♥♥

    Salam sayang dari Ina :D

    ReplyDelete
  17. selamat tahun baru ye ^.^

    ReplyDelete
  18. Amin!
    Happy new year budak comel. hehe
    Semoga tahun 2014 adalah tahun yg lebih baik drpd tahun2 sebelum2nya.. :D

    ReplyDelete
  19. Qilahhhhhh all the for spm result. Make them proud of youuuu bebehh hihi

    ReplyDelete
  20. Qilaaaaa all the best for spm result yup. Make them proud of youuu bebeh hihu

    ReplyDelete
  21. Selamat menyambut tahun bari qila.. semoga tahun 2014 ini membawa lebih kejayaan serta keberkatan.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  22. Happy new year aqileh!
    Smoga 2014 menjadi tahun yang baik untuk kita semua :)

    ReplyDelete
  23. Salam ziarah dan selamat tahun baru. insha-Allah Qilah akan dapat keputusan SPM yg akan mengembirakan ibu dan ayah nnt. Banyakkan berdoa.

    ReplyDelete
  24. jangan sesedih keyyyy....
    akk doakan yang terbaik untuk keyyy tau...may 2014 be better for you insyaAllah :)

    ReplyDelete
  25. Happy New Year Qila! :D

    Akak pun nak jugak berubah ke arah things for New Year tu ehehe

    May 2014 bring happiness and laughter and freedom and love to you!

    ReplyDelete
  26. kenapa nie sayang. mehh dekat kak hana meh. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!