Sunday, December 1, 2013

Kucing Kena Potong Kaki Sebab Curi Ikan Dah mati.....

KAKIMOTONG DOT COM

Pernah dengar kan pasal cerita kucing yg nama dia Hero :3
Dia dah mati :)
Kaki kena potong sebab manusia yang haih sabar je lah malas qila nak mengamuk.
So dia hidup tanpa 2 kaki depan T_T
First tu qila rasa mcm comel je. Tapi bila dah tahu kucing tu mati.....
Qila baru tahu lepas tengok Nasi Lemak Kopi O pagi 1 Disember ni :(
Sedih sangat sangat sangat ugh1!!!!

Terus gi google keluar lah Blog Kak Namee. Sedih lah cerita tu T_T

Hm. Kalau takpernah dengar, click sini untuk baca kisah sebenar. <- blog owner :]

Dkt Nasi Lemak Kopi O, Uncle Hairey nangis depan camera T_T
Qila pon nangis sekali. Hug Anje (kucing qila) kuat kuat. Pastu dia lari pfft -_-

Hm. Badan Hero tetap lembut walaupun mati 7.30 pagi. Tanam pukul 12 malam. 
Lama kan? Patut dah jadi keras tapi kuasa Allah tetap lembut je badan dia </3

I love cats. 
Hehe quite surprise bcs i secretly cried in the morning of 1st December hahahahha. 
Happy December semua! 
*wipe tears*

10 comments:

  1. Sedih aunty dengar. Bergenang gak airmata...huhuu

    ReplyDelete
  2. sedih.... mesti dia tunggu tuan dia dekat syurga kan....

    ReplyDelete
  3. SEKADAR PESANAN~
    ANDA HAMPIR LAYAK UNTUK DIPILIH KE SEGMEN ANJURAN SAYA. TINGGAL 1 SYARAT SAJA LAGI IAITU, MENJADI FOLLOWER SAYA. SILA AMBIL PERHATIAN.
    http://ziemahmud.blogspot.com/2013/10/segmen-kenalan-blogger-laman-sutera.html

    ReplyDelete
  4. Mbe akak ramai dok cite pasal Hero ni tapi akak tak baca lagi. Nak gi baca lah lepasnii :D

    ReplyDelete
  5. Qila sayang....apasal nama dan gambar Qila takde dalam senarai followers aunty..... Ce check hee

    ReplyDelete
  6. Aww that is so sad, there is once I saw a Pak Guard in here kicked a cat that was walking on the middle of the road. >_< they are worst than animal -.-

    ReplyDelete
  7. saya pernah dengar cerita ni,sedih... kesian Hero... :'(

    ReplyDelete
  8. Akak selalu follow up kisah Hero dari buku mastika lagi . Sedih sgt2 baca cerita dia ,, tunggu kat akhirat nnti ,, yang ptong tangan hero tu akan terima balasan dari Allah n hero akan tunggu PAPA hero di syurga nnti :')

    ReplyDelete
  9. kagum dengan PH yang telah membela nasib kucing dan anjing terbiar sehingga wujudnya pet village.. selalu juga ikut kisah hero dan kucing-kucing yang lain.. takziah di atas kematian hero.. :(

    ReplyDelete
  10. sebak..kesian hero dh xada...tp baguslah dia kembali ke Pencipta drpd terseksa di dunia.. :(

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!