Sunday, December 8, 2013

Kerana nila setitik rosak susu sebelanga.

"Kisah bangla penghantar gas yang biadap. Wanita yang berada berseorangan ketika menerima kunjungan orang menghantar gas, harus lebih berhati-hati kerana mereka sewenang-wenangnya masuk ke dalam rumah." - OH! MEDIA.



Terkejut gila woi qila baca ni bila online facebook. Takut gila okkkkk.
Selalu online fb untuk like page sponsor je ihihi tengok tengok ada ni. Baca lah pe lagi hihihi.

Hm. Pastu ternampak lah komen komen yang wow. Hahahahhah




ni paling ok lah kot heheehe #noted that!

Semua komen tu betul. Tak kisah lah bangla ke cina ke india ke MELAYU ke.
Dont let them masuk in your house. Full stop hihihi.
Kang tak pasal-pasal haa something bad gonna happen nauzubillah.

Jgn racist n jgn biar strangers masuk rumah!!!! 
Goodnight dont let the bugs bite x
Tata.
Im on hiatus hihihi


can u believe it?
only 3 weeks to a next year.........
i just realize that next year is just 3 weeks away.
wow.
yumilicious
from tumblr
 i want magnum so badly it hurts ;___;


  • Follow my Tumblr hihi 
  • p/s : qila tengah buat header baru hohohoho T_T 
  • penat ah cari inspirasi hihihihi 

22 comments:

  1. setuju dgn comment last!Magnum pun jadilah..hihihih

    ReplyDelete
  2. memang bahaya kalau kita bagi orang luar masuk rumah, sekarang ni lelaki dia tak peduli pun perempuan tu sexy ke tak, kalau dah nafsu kawal diri apa pun boleh jadi...just be careful laa..akk dulu ada kawan kat mesir yang sama case macam dalam entri ni laa..nak beli gas...pastu suruh orang arab hantar ke rumah sebab mana laa perempuan larat kan nak angkat gas naik tangga bagai..and hampir kena rogol...selamat ada kawan2 lelaki yang duduk berdekatan dengan rumah dia...huh --'

    bahaya...kita perempuan jaga laa diri baik2...

    ReplyDelete
  3. Affy Afiqah: Betul sangat kak Fyy :( gila lah haih. Nafsu -____-

    ReplyDelete
  4. kawan akak pernah kena ikut dgn bangla.. tp apa2 pun xkiralah dgn sesiapa or kat mana2 memang kena hati2..yup.. penyangak x mengenal bangasa..

    ReplyDelete
  5. penyakit rasis nie sebenarnya satu penyakit yang merbahaya dan tiada ubatnya melainkan diri orang tu sendiri nak berubah untuk menjadi tidak rasis...

    Regards
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Ish, bahaya tu kat mana2 ja. Setuju dengan comment last sekali tu. Jangan nak kesah sangat kalau dia nak guna toilet ke apa. Kang tak pasal2 jadi lain.. -.-

    ReplyDelete
  7. Yup agree, it's not their fault coming into Malaysia, since we have more working oppurtunity for them right? It just typical in everyone, when someone did something wrong, the whole race will got blamed for it. Which is the reason why we need to take care of our image when we went outside, cause if we did something wrong, not just the Malaysia got bad image, our religion as well are being judged by others.

    ReplyDelete
  8. takut tngok bangla tp x semua jahat kn..haha

    ReplyDelete
  9. zaman sekarang bkn bangla je yg jahat..hihi...kat sarawak ni mcm2 bangsa ada..apa2 pn kita kena byk berhati2..sediakan payung sebelum hujan..

    ReplyDelete
  10. Yang pengting jangan bagi pendatang asing masuk ramai kat Malaysia. Lagi bagus. Dah ramai berani la diorang. Tu je jalan ceritanya.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  11. takutnye.. Fiza pun tak kan bagi org asing masuk rumah Fiza.. mcm2 boleh jd..

    ReplyDelete
  12. setuju dengan entri anda..

    " Jgn racist n jgn biar strangers masuk rumah "

    ReplyDelete
  13. perhhh.. meremang baca entry qiela ni. yeahhh, senang citer jangan bagi org yang tak kenal masuk rmah. #iwantmagnumtoo!!!

    ReplyDelete
  14. thumbs up! kita pun kena ingat untuk jaga perangai elok2 supaya tak tercemar nama bangsa.

    ReplyDelete
  15. magnum!! yummeh~ belanja akak eh? hehe
    ada baca jgk kat fb, mula2 terkejut tapi komen2 tu mmg betul.. takyah nak racist sgt, semua bangsa manusia semua sama je.. hati je lain2.. and the last comment tu sgt2 betul.. hihi..

    ReplyDelete
  16. betol2.. kecuali serangga boleh masuk secara liar contohnya nyamuk.. haha

    ReplyDelete
  17. magnummmm. terlioq laa pulak :( bak se ^^

    ReplyDelete
  18. Magnummmm . Terliur dibuatnya . btw bw here againnn . jemput komen entri terbaru .

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Nice entry!

    btw,
    Jom join ga ni :) Pastu boleh tak komen sesuatu kat entri tu? Kalau tak pun, buat smiley je ^^ Thank you yer :D Special Giveaway By Afiqah

    ReplyDelete
  20. haih... takut pulak baca entry akak ni,hehe... bahaya sekarang ni,macam2 boleh jadi,huhu...

    # magnum? huuu~sedapnya,nak jugak.... hehe :p

    ReplyDelete
  21. kisah tu scary.. huhu..

    jahat tak mengenal mana dia datang, apa bangsanya, apa warna kulitnya.. tak boleh nak nilai secara fizikal. Hati tu kalau dah hitam dan gelap, siapa-siapa boleh jadi. kita doakan org yg mcm ni cepat2 lah berubah.. huhu..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!