Friday, December 27, 2013

I SCREAM U SCREAM WE ALL SCREAM FOR ICE CREAM YAY

i scream you scream 
we all scream for ice cream


Haaa gitu. Orang kata kalau sedih gi gi lah makan aiskrim nya. Betul ke?
Hihihi entah lah. Malas nak google saintifik aiskrim heheheheh. Tapi qila rasa betul. Betul sangat sangat sebab bila makan aiskrim....
Bila dia cair dalam mulut. Bila kita telan.
PERGHHH
dapnye dapnye dapnye!!!! Hehe.
Bila makan aiskrim (well actually sweet things could lessen our stress *winkwink*)
By the way. Makan aiskrim is one of 40 ways to relax in 5 minutes!! Huhhu

So currently favourite aiskrim qila ialah...
*drumroll*

MAGNUM ALMOND ICE CREAM ☺☺☺!!!11

OMG sedapnya hahahahaahhahah!
yumm ♡♡♡
  yumm ♡♡♡  

http://weheartit.com/pinkblood na We Heart It http://weheartit.com/entry/92589274?utm_campaign=share&utm_medium=image_share&utm_source=tumblr
Nyum. Vanilla sundae pun one of my faves umphhh
lagi lagi choco top dekat mcdonald wee~
 ☼I follow back☼
Hahahahahhh omg tetiba kau
Mc flurry *u*
Omg..... ini forever favourite ok!!!!!
Nyumnyumnyum
mcflurry aka cookies n cream oreo ice cream 
wah11!!!!
Hehehe and ice cream cone biasa biasa pun sedap gila siott hahahah

Qila memang suka pepermint ke, raspberry,
chocolate and vanilla tu memang ah sedap kan huhuhu
But i dont really like strawberry ice-cream.
ice cream really 맛있었어 =D #古早味芋冰 #icecream #cone #strawberry #apple #30 #food
Hmmm. Teringat zaman sekolah yang aiskrim 50sen tu. Tahun depan mesti lagi mahal punya
ah lol.
🍦 #vsco #vscocam #icecream #cone #cold #squaready
Cornetto pun sedap wooooooo
last but not least ok

CONE PIZZA OMNOMNOMNOM
heheheh korang dah pernah try belum huhuh
Dah ada dah dekat Malaysia huhuhu.
First try dekat Kota Bharu Kelateyyyy
Mmg first cawangan di sana. Sekarang dah ada dekat KL Fest City huhuhu.
Nyummmm :3

Ok lah tata
>Jom makan aiskrim sambil tengok turtle ni hm poor poor turtle! :(<

Sooo WHAT IS YOUR FAVOURITE ICE CREAM? :OOOO 
Heheh

26 comments:

  1. yummy.. sedapnya semua aiskrim tu..

    ReplyDelete
  2. Waa.. nak terliuq baca entri nih wey :P

    ReplyDelete
  3. Vee mana2 ice cream masukk :D Hahaa.. Lagi2 masa panas!

    ReplyDelete
  4. Awatlah dok tepek gambar korek hidung tu.. jadi mcm tak selera nak makan.. haha :p

    ReplyDelete
  5. Betul kot boleh hilangkan stress. Sebab akak kekadang lepas class suka beli ice cream, Tak kisah la makan sensorang pun T_T Haha

    ReplyDelete
  6. kak hana pown suka ice cream. yeayy. sangat seronok kalau dapat. mcm budak2 tak kak hana? haha tp magnum mahal kot. haha

    ReplyDelete
  7. hahahahaha...btw gamabr ice cream msuk dlm lbang hidung tu yang cool..
    jom mkn ice cream...:DDDDD

    ReplyDelete
  8. Waduh2 kak qila. Rasa nak teriak ja tengok aiskrim and piza tu. Nak nak nak nak nak nak nak!!! Hahaha.. :D

    ReplyDelete
  9. yayy my favorite :D memang paling best makan time stress!

    ReplyDelete
  10. sedapnyeeee .HEHeh mengundang betul la mlm2 ni ;) hehhe

    ReplyDelete
  11. ambooii terliuq aihh..dah terasa nak makan eskem pulak malam cenggini.. :'D

    ReplyDelete
  12. aih, agak ter'kesal' singgah sini xD
    mwahaha :3 mengancamm :3
    btw, memang bahagia bila dapat makan aiskrimm xD ahaha . sekarang mana jumpa aiskrim 50sen dah . jumpa kat pasaraya ja kalau nk aiskrim kon . mahu melayang 5hengget xD tapi, asalkan happy. it's okay :')

    ReplyDelete
  13. mak ai.. sedapnyaaaaa lahai..

    ReplyDelete
  14. yang last tu tak pernah try lagi..
    akak pun suka peppermint, selalu beli aiskrim perisa tu.. akak tak suka coklat, kalau makan sikit tu boleh la.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. yang last tu tak pernah try lagi..
    akak pun suka peppermint, selalu beli aiskrim perisa tu.. akak tak suka coklat, kalau makan sikit tu boleh la.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. uwargh!! rasa nak makan pula di tengahari yang panas ni, tapi sekali tengok budak comel tu, heeeee. terbantut pemakanan. ahaha

    ReplyDelete
  17. walla....sedapppp nya tengok... tetiba teringin makan aiskrim... hehe ;)

    ReplyDelete
  18. eee... gila sengaja bagi orang terliur!!! :'O

    ReplyDelete
  19. eskremmm... my pebrettt... XD

    ReplyDelete
  20. omg terliur tgk semua ice cream nie..ehh dekat kl festival city ada ke??area mana??rumah akk dekat je dgn mall tu

    ReplyDelete
  21. jom keyyy hangout ngn akk, kita pi makan ice cream....i loveeeeee ice cream a lot!! :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!