Thursday, December 26, 2013

Had so much fun at Paksu and Su's :D

Heheheh. Best sangat lah gi rumah Su semalam dkt Kuala Kubu. Makan nasi dengan air asam and masak lemak pucuk paku o m g!!!! Sedap gilanya oi !!!!!!
Air asam tu memang jadi kuah ah huhuh.
Itu untuk lunch. And then qila tambah sampai 3 kali omg malunya tapi nak wat acane dah sedap sangat hihihihiks.


Pastu tengok tv jap, and tertidur ahahahahha. Pukul 3 cemtu umi dgn Su buat popia cendawan sama sama ya allah bestnya hahahahah. Su pulak terus hidangkan Bihun Sup Utara untuk kitorang walaweyyyy gila kentang ah memang gemok ah hahahahaha. Kenye pahceroh kenye betok hahahha.


Sedap gila bihun sup tu. Ada lobak masin yg sgt crunchy and nyummy!!!
Lepas solat asar, alim azim irfan faris upi uzaeir semua gi lah main bola dkt padang atas tu ha. Betul betul mcm bukit. Best sangat rumah Su :D

Hehehehe lepas habis main bola tu Su terus goreng popia and wedges weeeeee~
Tea time!!!! Dgn koktel lagi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa memang heaven lah semalam.
Simple but TT_TT super duper delicious huhuhu.

And dalam pukul 5.45 cemtu Pak Su balik hahahahah kena kerja jugak walaupun christmas.

"Ha cmane? Su bagi makan cukup tak? Sedap tak? Haa terima kasih lah dkt Paksu ni sebab tolong beli semua bahan makanan tu. Resepi tu semua. Paksu yang ajar."

Hahahahah paksu pulak duk buat lawak hambar hahahahah. And dah pukul 6 T_T
Bye bye Pak Su and Su thank u very much !!!

Dalam 7.20 sampai gombak huhuhu.
Terus mandi2 etc and lepas isha' gi sambung tidor rumah nenek :D
Check check lah ada cerita apa dkt astro best huhuh.

So ada Papadom 2. Heheheh apa lagi golden opportunity yay. Hm boleh lah cerita tu. Bukan apa, i like Papadom 1 more than the second one.

Banyak lawak hambar n super slow. And ending macam tak puas. Lagi best number 1 :D
Pasni nak tengok The Mortal Instruments: City if Bones hehehehe. Ok bye nak blogwalking hihiiiii



14 comments:

  1. memang kenyanglah kan .....gajah tu dah pupus..hihihih

    ReplyDelete
  2. amboi! dia punya selera makan..hahaha...

    ReplyDelete
  3. apeniii asyik cerita pasal makanan je :< jeles kite tau. dahlah dapat makan wedges xD

    ReplyDelete
  4. Makkk aihhh sedapnyaa semuanyaa .. Haih terliur dengar .. Masak lemak pucuk paku my favourite !!

    ReplyDelete
  5. masak lemak pucuk paku? sedap tuu..:)

    ReplyDelete
  6. Wah seronoknyaa ^^
    New Entri Updated : Long Time No See

    ReplyDelete
  7. amboi..bukan main banyak lagi qila makan.. hehe.. lobak masin makan dgn mknan bersup mmg sedap..:D

    ReplyDelete
  8. wah.. sedap tu ada air asam.. kalau akak mesti bertambah-tambah nasi.. menabung inti.. :D

    ReplyDelete
  9. Makan je. Fuhh... Enjoy eating ni. Hahahhaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. Wah wah... Seronok dia makan rumah su. Kak qila tak ajak saya ya! :D

    ReplyDelete
  11. alamak...boleh terbantut hasrat nak tengok papadom 2 nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. Pehh seronoknya.. best.. :)

    ReplyDelete
  13. makan makan makan memang best!!!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!