Wednesday, December 18, 2013

Goodluck untuk dakdak Pmr hihi

First of all. Siapa nak tengok THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE ONLINE? :O
Hohohoho. >CLICK SINI<
Hehe tapi yang sedihnya. Subtitle cina heheheheh tapi paham lah sikit sikit.

Heheheheheh. Besok adik qila ambik result. Heheheheheh :3
Pls lah dapat 8A pip. U can do it!!!
So nnt boleh lah apply biasiswa yayyyyy hheheheh.

Goodluck semua dak dak Pmr :p Hehehehe


Besok ada Pasar Malam!!!!!1
Tak sabarnyaaaa!!!!! Hihihihi :D

Nak beli

  1. Wedges.
  2. Ayam 
  3. Yay
  4. bye
  5. hehe


Later ill blogwalkhop sebab malam ni kena teman moyang tidor disebabkan nenek gi umrah. Hmmmmmmm. Sabor jelah. (sbb takut sikit tidoq sorang dkt situ). Nasibaik Mustika HD ada :D Boleh tengok movies yay! :>

Btw, tak sabarnya nak tunggu hadiah dari Kak Niesa hihihi.



  • Nakkkkkkk samsung note 3 pretty plsssss T-T



  • 11 comments:

    1. Good luck kat adik tau...dia mesti bole pnye...hehe...catching fire superb!

      ReplyDelete
    2. good luck untuk adik qila.....

      ReplyDelete
    3. perghhh dah boleh tengok online ek keyyy?

      ReplyDelete
    4. Abang fiqah pun amek result . Goodluck untuk adik akak .. Harap2 lah diorang dapat result yg elok2 kan .. Minat abang jebat eh kak hahaha

      ReplyDelete
    5. gudluck kpd adik qila.. hope dpt flying color result.. :))

      ReplyDelete
    6. esok rumah saya pun ada pasar tani, ade jual takoyaki. nak beliii xD

      ReplyDelete
    7. 8A can apply scholarship? Good luck to your adik.. uhh Pasar Malam I missed going there, because I have no transport in here so I can't really go to Pasar Malam in here. I missed Ayam Uncle Bob xD

      ReplyDelete
    8. hamboii..happy semcm je mlm td..haha..apa2 pn gudluck utk adik qila..

      ReplyDelete
    9. Assalamualaikum.. Salam kenal dari Kak Ros :)
      Singgah dan follow.. semoga berjaya untuk adik-adik PMR.. ambil result dengan tenang k :)

      ReplyDelete
    10. so adik qila dpt berapa ? hee ,

      ReplyDelete
    11. good luck untuk adik qila :)

      ReplyDelete

    Hi. Do leave me a comment.
    Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!