Sunday, December 8, 2013

Good eats heh

Thanks to Lana Del Rey hihihi

Makanan yang sihat dimakan (lagi-lagi) waktu malam lol.
This is sooooooooooooooooooo for me hahhahaha.

Breakfast - As Requested!
if you love food follow my blog!Hot cocoa☕️


Para-Para-Paradise
  1. BA NA NA. Potato naaaaaaaaaaaa~
  2. Smoothie Blueberry?!?!?!?!?!?!
  3. Yogurt with fruits
  4. Fresh fruits
  5. Pop Corn
  6. Wheat bread............

Hah i really really really wish these cereals in front my eyes right now.
*KAPOOF*
heheheehehe omnomnom :3

 Well I really wish I didn’t crave sweet things all the time and that I liked more food so I could eat healthy :( I really want slim lean legs :( *sighs*

besides, i want pavlova too ugh demmit

16 comments:

  1. Thanks for sharing . It helps me a lot dear . btw tak tahan tengok makanan ni . Rasa nak cekup je semua . *korek laptop nak ambik makanan dalam blog ni*

    ReplyDelete
  2. nak try la wat desert yg macam dlm gambar tu..huhu

    ReplyDelete
  3. akak makan roti cicah kopi je.. huhu...

    ReplyDelete
  4. auuumm. dap nya dap nya ^^ banananananaaaa :D

    ReplyDelete
  5. waaa. nice sharing yow! :D semua diatas qaqa minat. memang penggemar buah. uhuk uhuk *batuk* :D

    ReplyDelete
  6. mmg sedap.. good sharing dear.. :D

    ReplyDelete
  7. I love kiwi damn much! Hikhik! Tapi baru sekarang tahu apa kebaikan dia. Thanks 4 sharing this my sweetheart <3

    ReplyDelete
  8. Waa.. Sedapnya kalau dapat makan semua tu.. Saliva sedang menari-nari untuk keluar dari mulut. Haha.. Oh ya, buah bukan saja sedap tapi menyihatkan juga! Love fruits! :D

    ReplyDelete
  9. fuh...tengok cereal tu rasa nak makan cereal plak esok...hehehe..

    ps: klik hotlink...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. I only eat fruits when Im home, and the biggest reason is cause my mom always bought fruits home xD

    ReplyDelete
  11. yg pisang celup coklat tu sdap!!

    ReplyDelete
  12. byk sebenarnya khasiat yg kita xtau ada pada buah2an ni..hihi..nice sharing adik..akak pun kena kurus ni..huhu

    ReplyDelete
  13. huu,sodapnya~~~ lapar la pulak,hehe...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!