Monday, December 2, 2013

Friendship Bracelets

Click link ni dulu eh? 
Hi hi hi. Hm terasa bosan. Sangat kosong ye jadual qila sekarang. Tapi to-do-list banyak je hhahahaha. Banyak sampai tak terbuat heheh. And penat lah blogging sebenarnya. 

  • Novel belum habis baca. 
  • Doodle dah malas.
  • Blog tak terupdate dan hodoh
  • Lesen kereta tak terambik lagi eheh
  • Tadarus dengan nenek belum start sbb nxt week dia nak gi umrah.

Hm mungkin qila baru sedar yang qila cepat bosan dengan sesuatu haahhahahah. Ayat mcm tahik.
Hihihihi. So qila nak ajak umi/ kakak gi kedai nak beli bahan bahan untuk buat Friendship Bracelet ni. Hehehehehe. Tapi umi and kakak sangat malas. Hm someone take me to the kedai pls. Oh tengok ni tengok niiiiiiiiiii
CANTIK GILA KANNNNNN

IMG_1819-1
Gambar from google. Google je how to make friendship bracelet. Do it yourself (DIY)
Hee~ Cantik kan hm tu yang qila nak buat!!! :D
Mat salleh gila betul lah hebat betul *thumbs up*
Tengok kekreatifan diorang tu hihi. Qila ada try buat yang gambar second last tu and menjadi yay tapi hm malas dah hahahahahhaha. Hm, qila rasa nak buat giveaway friendship bracelet hihihihi. Semua yang handmade stuffs tapi semua orang tengah buat giveaway ni so nanti nanti je lah. 

Nak buat apa ni hm. Blogwalking je lah. Hihihi. Join giveaway MAZNI tau. Jom jom!!!!! 

p/s: Suggest lah sikit qila patut buat apa ni hmm
Oh ya, ill blogwalking later ye sebab mood harini nak tengok tv muahaha banyak gila cerita best hohoh. Movie dalam laptop ni pon belum habiskan hohoho. So yeh, tata!

20 comments:

  1. masa zaman2 skolah akak dulu byk kwn2 yg buat benda ni..rasa mcm seronok plak...apa kata qila wat kek pas tu pos la g akak kt sarawak ni..merasa jugak kek buatan adik akak yg sorg ni..hahaha..ok x?ok x? :P

    ReplyDelete
  2. Cantik gila.. Benda camni memang orang mat saleh minat buat.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Yela yela. Jom lah qilaa. Akak bawak pegi kedai tu meh. Hihi :P

    ReplyDelete
  4. cantik gila! hehe :D
    mesti susah nak buat.... kreatifnya orang yg buat bracelet ni!

    ReplyDelete
  5. Wahhh, lawa. saya xberapa reti buat benda macam nie. saya nie gunting kertas pun senget >.<

    ReplyDelete
  6. cantikk sangat dear. hehe. dulu ayah selalu beli kt sarawak. handmade yang sgt lawaa..

    ReplyDelete
  7. Qila!!! Buatkan utk akak please~ You have no idea how much I love those stuff.Kat tgn ni akak pakai 5 bracelet tak pernah bukak langsung!

    ReplyDelete
  8. perghh . cun . deeya memang minar bracelet cenggitu :3

    ReplyDelete
  9. cantik kot. warna warni :D

    ReplyDelete
  10. cantik~~ bosan ye.. jom tlg akak packing :D

    ReplyDelete
  11. cantik kot. warna warni :D

    ReplyDelete
  12. comel nya! nak sangat bracelet ni tapi tak jumpa T_T

    ReplyDelete
  13. comel dear. tp kak hana tak pernah ada satu pown. haha

    ReplyDelete
  14. wahh.. tahun 90an dulu famous bracelet macam ni... tapi masa tu orang tak pula panggil benda ni 'friendship bracelet'...

    ReplyDelete
  15. cantik la adik..terror betul kalu adik buat and menjadi...nnti buat la GA..mne taw leh dapat hehe

    ReplyDelete
  16. Serius lawa. Nak juga. Jual tak? hehehe...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  17. Saya pernah buat benda ni sendiri masa sekolah menengah dulu, skang dah lupa camner nak buat .. hahahaa.. jangan tak tau .. dulu anyam benda ni kat sekolah, jual dalam rm2-3 ...:)

    ReplyDelete
  18. Erkkk ada yang tak tau buat ke? Senang weihhh ... zaman 90an dulu cukup popular ni.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!