Thursday, December 26, 2013

First Tebaloi Ever

Muahahaha finally aku dapat jugak merasa apa benda itu Tebaloi. Hihihihi.
Terkejut beruk aku tetiba je org hon hon hish aku sabar je dgn orang PosLaju ni.
Demm u.
Teringat dulu dia hantar Buku haih. Dah lah besor van dia hahahaha.

So aku malas lah nak keluar cam biasa aku suruh adik ah hahahaha.
And then alhamdulillah.
Dah lah kotak tu dibalut pinky hihihiks. Ada 4 paket hadiah daripada kak niesa. Huhuhu
cr gbo to : Juju
 THANK YOU SOSOSOSO VERY VERY VERY MUCH LAH 
   KAK NIESA ☺!!!!!   
Sangat sedap hihihhi qila ingat rasa dia macam masin masin ke hahahaha.
Rupa rupanya rasa tebaloi macam Love Letter cewah ahahhaa. Love Letter/ Kuih Sepit/ Kuih Kapit/
Spring Rolls. Yes. Itu semuanya sebenarnya sama je muahahah cuma yelah takde filling hhiihihi.

Alhamdulillah Kak Niesa sangat lah baik hati he he he ☺☺☺
Qila dah makan 1 paket T_T
3 more pakets left hm sedih sedih .

Heheheheh anyway thank u so much lah Kak Niesa hihihihi hugs!!!!
Kalau tak tahu tebaloi tu apa? >click sini hihi<

25 comments:

  1. halo qileh~ rasa tebaloi tu kasar lagi dari kueh sepit.kalau pekena dengan air teh~ ohsem lagii :)

    ReplyDelete
  2. ingatkan towel td..hahahahahha

    ReplyDelete
  3. waaah nak ciket! muahahha okey guray jerk XD

    ReplyDelete
  4. owhh makanan rupanya. haha kak hana tak pernah rasa lagi. cantik warna dia. hehe blog awak pown cantik. rajin btol edit. :)

    ReplyDelete
  5. tebaloi.. sedapnyaaaa.. hehe
    dah lama tak makan. :D

    ReplyDelete
  6. Tak pernah makan lagi . Bagi satu , haha .

    Frahah dah update enry terbaruuu ~

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/12/want-this-pls.html

    btw , sorry ye tak dapat bw ke blog aqilah sebab busy . Takpe , nanti ada luck , menang mane tahu . Lgaipun sikit lagi nak nombor 9 kan ?

    ReplyDelete
  7. oh ape ni? macam tak pernah makan je..:D

    ReplyDelete
  8. mcm pernah tengok & mcm pernah makan. tapi kat mane dan bile ea? untung la qilah ade org nak mengepos tebaloi tahap kelajuan turbo, kita kat sini sape la nak kasi.. *pasrah kejap*

    ReplyDelete
  9. Selalu dgr orang cerita je tebaloi tu...
    tak pernah merasa...
    sob sob!

    ReplyDelete
  10. Oh mcm tu rasanya.. sedap juga tu. Sy x pernah rasa lagi tebaloi

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan..done follow cne..trima kasih sudi singah blog akak :)

    ReplyDelete
  12. wahh tebaloi~
    dah lama tak makan.. huhu..
    nak cket.. hehehe

    ReplyDelete
  13. macam pernah makan..hihi :)

    ReplyDelete
  14. lama tak makan tebaloi ;) hee

    ReplyDelete
  15. Ingatkan apa tadi ,, Tak pernah makan pun.. Kuih sepit pernahla

    ReplyDelete
  16. Salam kenal, dik...

    X pernah rasa lagi tebaoi camne... ^__^

    ReplyDelete
  17. wah...lain macam rupanya...mesti sedap nie..untung laa dapat hadiah..hehehe..klik nuffy sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. kali pertama singgah, salam kenal..

    kuih ker tu? hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  19. nak rasa juga, meh hantar kat akk pulak miahahaha :D

    ReplyDelete
  20. welcome sayang!sedap kan tebaloi..lain kali akak anta ulat molong plak nak?hikhik..gurau!miss u so much adik!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!