Saturday, December 21, 2013

First CPUV in December lol

hohohohoho. Alhamdulillah :D
Thanks to my beloved BN. Hahahahahahah which stands for Blogger Nuffnang :D

Hihihihih baru je nak give up malas ah nk letak nuff dekat blog dah. But NO.
Dont ever give up. Hold on, make it last. Hold on, never turn back~


Heheheheeh. 
Pastu masa melalut click click update survey and blogger profile and survey
ternampak lah yang button 
Haiyan Donation
So qila click lah :D Donate thru nuffnang RM5 ;)
Pastu tetiba je bila saje saje duk tengok Earning. Hah ambik ko tetiba dapat CPUV yay!!!! *dancing*

So click click lah nuff qila bila keluar iklan INTI tu hehehe. XD
ok hakuna matata (it means no worries) 

17 comments:

  1. waahh..bestnyee..akk klik byk2 la..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah dear! Hihi..never give up ok? :)
    Inti dh xklua..akak click transitions plak... <3

    ReplyDelete
  3. tahniah dear.. :)
    akak pun baru dapat cpuv tadi..
    jom rajin2 klik nuff lagi pasni.. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah sayang. kak hana disember tak ada rezeki lagi. :)

    ReplyDelete
  5. Congrates. Dapat jugak iklan yang sama :)

    ReplyDelete
  6. semoga makin murah rezeki adik hehe..
    akk klik 2 INTI lg mlm nie..
    btw akk tak dapat pon CPUV hmmmmm jelez nye dengan adik

    ReplyDelete
  7. saya dapat gak mihmihmih.

    btw saya dah klik 3 kali hahahaha. poyo gila bagitau berapa kali klik >.<

    ReplyDelete
  8. dah klik~~ hihi.. akak tak derma lagi yg kat nuff tu.. insyaAllah nnti bila bukak web nuff akak derma :D

    ReplyDelete
  9. ok la tu.. ada la jugak.. saya x pernah dpt pun..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, syukur... mama klik ye,
    salam kenal dari mama..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...akk pun dpt juga cpuv ni...ihiks
    klik3 tabung keyyy semua setiap kali singgah~~

    ReplyDelete
  12. Tahniah & semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!