Thursday, December 5, 2013

Doodle lagi

 



Bosan. Boleh right click untuk tengok actual size :)
Ok nak sambung blogwalking. Heheheeheheh :3

i just learned that
"caio bella" means hello beautiful hihihi 

so CAIO BELLA SEMUA HEHEHEHEHEHEHEHE

19 comments:

  1. Wahhh...cantiknya doodle. :3

    ReplyDelete
  2. Caio bella,Shafiq datang ziarah sambil baca entri sini :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  3. eeee, comelll macam... anis haha.


    >.<

    ReplyDelete
  4. doodle nie sebenarnya digunakan untuk apa ek??seriously saya memang tidak tahu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. ala tomel2 doodle dia..manis je..haha..caio bella! >_<

    ReplyDelete
  6. Wahhh! doodle diaa! Comelnyaa! >.<


    huhu.. btw, Mira tag akak ya? -^^-


    http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/12/2-giveaway-by-budakcomot.html



    thank you! Joinlah sekali! -^^-

    ReplyDelete
  7. somel angat angat ni apesal heh! :D

    ReplyDelete
  8. Comelnya doodle ni. Lukis pakai apa ni? Photoshop ke Illustrator?

    ReplyDelete
  9. @Sylarius Yusof : ehehehe tak reti lah guna ps T_T qila guna paint tool sai je huhu

    @ Azlan Strider; Heheeh saje je lukis lukis. Takde kertas tu yg conteng sini heheheh

    @Kak Niesa; Caio Bella!! <3 hihi

    ReplyDelete
  10. Caio Bella caio Bella ^^ Eiii takboleh nak comel lagi ke?

    ReplyDelete
  11. Qila act lawa tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii problemmm bloglist qilaa keluar 4 hari yang lepas kat blog paan ;o hari ni punya tak keluar

    ReplyDelete
  12. dah masuk Segmen... dah check ke? orang lain dah komen...tuannya belum ...heheee
    http://ziemahmud.blogspot.com/2013/12/segmen-kenalan-blogger-laman-sutera-9.html

    ReplyDelete
  13. caio bella . salam kenal . rajin wat doodle ...

    ReplyDelete
  14. cantiknyaaaa doodle sayanG! Nak kaler pink satu! :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!