Tuesday, December 24, 2013

Bontot petak

Hihihihi!!! Ye bontot aku jadi petak sebab duduk dekat kerusi tusyen tu o m g!!! Hahahah.
Kenapa bontot ku petak?
Hm sebab KPP ()Kurikulum Pendidikan Pemandu) tu lah. Ayoyo ingat boleh tahan lah first 4 hours tu. Tapi bila rehat pukul 1 sampai 2.15.
Bila start sesi petang tu pergh!!! Hahahahhahaah. Pukul 3 tu dah terasa sakit pinggang nya oi ya allah bila lah nak habis hihihihiks. Tapi kesian lah tengok penceramah. Diorang sangat semangat tak habih habih duduk cakap.

"Jadilah pemandu/ penunggang yang berhemah ye adik-adik."

Ulang dalam 100 kali jugak lah -_- Im fine with it cuma hm kenapa pemandu malaysia memang cemni? Dah lah diorang tunjuk gambar eksiden yang otak/kaki/kepala/tgn berderai tu ish nasibaik qila boleh tengok. Hm *angkat bahu geleng kepala* cewah hahahaha. Tapi betul, kesian sebab dia ulang benda positif banyak kali. Tapi lepas keluar je bengkel dapat lesen, tetap juga bawak laju-laju, rempit, langgor, etc. Hm whatever lah. Harap tak mati di jalan raya sbb kemalangan ameen!!! And tak sabarnya nak jadi pemandu yang baik heheheheh hopefully lah

 MAAF TAKLEH NK BLOGWALKING BACK :D 
Besok   christmas   pun qila tak boleh nak blogwalking although cuti huhuhu qila nak pergi rumah Su qila huhuhu i love her very much sebab dia suka sangat sumbat kitorang makan banyak2. Tu lah salah satu faktor qila jadi gumuk cemni ha. Faktor nombor satu tetap umi yang menang hiks.

Su tanya, "kakngah? Kakchik? Nak makan apa nanti? Su buat?"

"Um..................... Wedges je lah su. "

"Wedges je? Hm takpe, su buat popia cendawan, kakngah nak maruku? Ok su buat ok. And nanti su ada hadiah special untuk kakngah and kakchik ok. Kita barbeque ke pape ke ok!"


Weeehee~ Gila kentang ah su ni. Hm nak balas apa je lah dekat su ni haih. May Allah murahkan rezeki Su lagi :] And mungkin kitorang bawak koktel je untuk su huhu.

But still.
Penat !!
Dont worry be happy
Qila akan blogwalking later and click click *winkwinkk*
Sayang kak Niesa HUGS!!!

19 comments:

  1. hihihi....tkut....bnyk nk mkn ya..post cket..hahaha

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat makan macam2! Untung lah kak qila ada orang tolong sumbat macam2! :D

    ReplyDelete
  3. bestnya pegi makan2.. nak ikott.. hehe..

    ReplyDelete
  4. suke ayat penceramah tu..jadilah peemandu yg berhemah.Hopefully qila tak lupa lepas dapat lesen nanti

    ReplyDelete
  5. baiknya Su masakkan makanan. ish sedap do makan wedges. ada popia cendawan pulak tu. :9

    ReplyDelete
  6. fuyohh.. lesen kete ke moto ?
    papepon gud luck yo :D

    ReplyDelete
  7. amboi tajuk entry...hahaha...qila nk join geng tembam akk ke? :P

    ReplyDelete
  8. Huyoo jadi petak terus hahaha lama betul duduknyaa .. Perghh bestlah ada orang tawarkan nak masak ni

    ReplyDelete
  9. ingatkan kenapalah jadi petak2 tadi, rupanya sbb duduk.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  10. Hello~ Twinscraftlife here^^
    for the questions you have asked, we can give you discount. We can give you the bag for RM45 including free shipping with tracking number^^ if you are interested, please email us at twinscraftlife@gmail.com or you can simply fill the order form at the left side of our blog at twinscraftlife.blogspot.com
    Thank you~~~

    ReplyDelete
  11. ambil lesen kereta ke qila?

    ReplyDelete
  12. amboi,bestnya dapat makan macam2,haha :DD sedap2 pulak tu...

    ReplyDelete
  13. Eh ehh, org tu dah nak ada lesen la :p Hehehew. Tak hadap blog ehh harinii?

    ReplyDelete
  14. banyaknya makanan. kita kalau pergi tempat orang even rumah adik beradik kita tak suka makan. hehe. kena paksa baru makan.

    tapi bila kat rumah sendiri, makan dah macam bela saka mihmihmih >.<

    ReplyDelete
  15. teori mmg bosan.. nnt bila dah start amali mmg best giler..

    ReplyDelete
  16. Baiknya Su Qileh, bak sikit popia cendawan.. =p

    ReplyDelete
  17. Kalau semua petah jadi Spongebob la... hahhaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  18. by the time sy komen, mesti awk dah balik rumah balik..anyway sy pun away for holiday christmas aritu..hehe..klik inti sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. hadoiii aii, akk stress org update pasal driving test etc etc ni....sebab akk xd lesen lagi...n mcm nervous sebenarnya nak masuk class n attend the driving test...sb akk pernah accident kereta dulu even bawa sangatlaa berhemah...walaupun xd lesen lg..dh leh dh drive auto miahahaha...nk jd kan..ape nk kata..so start tu macam trauma bila nak duduk dekat driver seat T_T hasilnya sampai sekarang tak pi amik lesen...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!