Friday, November 15, 2013

Penat spm

Oh. Sangat penat T_T Allah je tahu how i suffer hehe. I am physically and mentally exhausted sampai *zzzzz*


Haha. Okay. Hari Rabu. Exam Sejarah Paper 1, Sejarah Paper 2. Petang tu Prinsip Akaun PAPER 2 sampai 4.30? And i was like whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. Seriously? Siapa yang buat jadual spm memang kejam. Ada pulak pergi buat macamtu. Sighs.

Rasa nak nangis bila jawab tu. Otak kosong. Susah kemain. :(
So balik terus mintak ampun dengan umi and abah. Sorry lah abah and umi, soalan akaun tu susah...............................
dah lah bila balik tu hujan :( macam tahu tahu je tengah sedih.
Tapi taknak lah nangis. Nanti abah mesti marah.
And fr sure bertambah stress. So crying is wasting my time hhoho
"So stay strong and move on qila!!! Gogogo u cn do it." qila said to herself. Haha. Eh tetiba teringat ada satu boy tu payungkan qila bila hujan guna file dia. eh. Hihihihiks okay enough.

Harap turun gred and dapat lah A+ pls hihi.
Okay, cerita semalam pulak. ALHAMDULILLAH. Paper 1 Akaun senang gila muahahaha!!!!!! Balik pukul 3.15. Balik mandi, semayang asar terus gi hospital.
Mama (nenek) demam denggi. Pastu menangis2 sebab dia memang tak tahan sakit hihi.
Kesian nya nenek aku mashallah. Tapi dengar cerita esok lusa sihat lah tu inshaallah. May allah grant you the best health ever :)

Isnin ni Mathe,
Rabu ni Pai,
Khamis ADDMATHE T______T 


Ya allah permudahkan lah urusan dunia &akhirat ku ya allah. Berikanlah kejayaan kepada ku ya allah. Dan gembirakanlah hati umi dan abahku dengan kejayaan ku. AMIN! xo

Oh, kalau rajin click click lah ni eh? hihi.



NOT TO FORGET. 
Mark your calendars for 21 Nov, don't miss the Hunger Games sequel, #CatchingFire out In Cinemas! 
jom gi tengok sama samaaaaaaaa
hehehhehhehehehehe
EH, NAK
FREE KITKAT? >CLICK<

14 comments:

  1. ramai senior saya kat akaun susah. sweetnya ada budak payungkan akak, nampak gentleman pulak xD btw gudluck utk paper minggu depan, yg dh lepas biarlah, fokus utk minggu depan :)

    ReplyDelete
  2. akaun la senang kalau belaja sayang..best blaja akaun..akak dulu masa spm nyesal tak blaja akaun btl2..bila dh smbung blaja ambik course akaun..dlm hati nyesal tak blaja masa skolah..senang gila...hihi..apa2 pn best of luck adik!

    ReplyDelete
  3. @Niesa hehe senang gila!!! Tahu heheheh qila start belajar akaun gegila tahun ni lah huhuhuhu. Saya lah highest akaun muahahah

    ReplyDelete
  4. semoga adik lulus SPM dengan cemerlang & dapat gembirakan kedua orang tua adik.. :D

    ReplyDelete
  5. Samalah dengan adik kak zana, tahun ni SPM. Gudluck ok.

    Yang dah lepas biar lepas, fokus pada paper yg akan datang :)

    ReplyDelete
  6. semoga akak lulus spm dengan cemerlang, sweetnya boy tu xD

    ReplyDelete
  7. Gud Luck.. Insha allah semuanya ok... yg penting doa n redha ibu bapa serta guru....

    ReplyDelete
  8. banyakkan doa. dah buat tawakal dan doa doa :)do the best :)

    ReplyDelete
  9. tkpe la...sekurang2 nye adik dah cuba yg terbaik kan..jgn risau insyaallah results ok punye

    ReplyDelete
  10. Good Luck spm .. Insyaallah you can do it .. dont give upp

    ReplyDelete
  11. @Akeyla Azmi tak ape..susah2 dahulu..senang2 kemudian kan2? ;)

    ReplyDelete
  12. saya tak amik akaun. saya amik bio. ntah la macam mana nak jawab nanti. >.<

    tabah kak & teruskan berjuang. cewahhh. hehe :)

    ReplyDelete
  13. Kesiannya adik akak seorang ni.
    Sabar ye.
    I know how it feels like
    Sikit je lagi.
    Chaiyokkk ^^

    ReplyDelete
  14. terkejut gak masa mula2 dpt tahu paper sejarah dgn akaun dalam satu hari. kesian korang. Arghhh, tak boleh bayangkan!!! teruskan usaha okay (:

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!