Saturday, November 23, 2013

MPH ON SALE!!!! OMG

Count down to Black Friday Shopping Madness

40% OFF ON BESTSELLERS FOR 1 HOUR  EVERYDAY!
Black Friday 1 Hour Shopping Madness - 40% off on bestsellers
MODEALS SPECIAL EDITION.....HOT ITEMS AT SUPER LOW PRICES
Black Friday MoDeals Special
I checked my email just now and

tenenet

Okay, starting 25th NOV sampai lah December MPH ada sale~~
Yang paling best tu part bestseller tu -> http://www.mphonline.com/books/bestseller.aspx

Pukul 10 pagi sampai 11 pagi je 40% off.
Tapi bila qila click page tu TT_TT
Apa masalah buku tu semua harga RM60 sampai RM80?!?!?!?!?
Bila diskaun pun jadi jugak RM30++++ ayoyoo
serupa takyah 40% off hihihihi.

Okay. Tapi qila dah nampak dah apa yang qila nak huhuhu
THE GHOST BRIDE~
 

Cantik kan cover dia :>
RM 39.90
so kalau 40% wah
murah gila tu nanti hohohohohohoh
so......................
P/S: ONLINE PURCHASE ONLY. -___-
Hm, sebenarnya qila tengah download game ni lol tak sabar sangat dah nak habis spm mueheheh and partayyyyyyyyyy. Pakai baju tidor je 24/7, takyah mandi, baca buku, online je hohohoh melampau *tampar diri sendiri*
ok tata!

jom jom gi mph/ popular/ wtv bookstore. Beli buku. Membaca amalan 1 malaysia lol
Lawak je iklan membaca tu haih. Kenapa lah malaysian suka buat lawak hihihihiks

oh by the way. Sangat penat ye mentally. Badan sihat tapi otak........

HOHOHOHOHOH
OVER JE AKU. 

p/s: DEAR ASTRO, KENAPA KAU KELUARKAN HINDUSTAN YANG SANGAT BEST BILA AKU TENGAH MENEMPUH SPM?!?!?!? HOW COULD U. ADA MUJHSE DOSTI KAROGE AND DILWALE DULHANIA LE JAYENGE kot!!!!
Demm u astro. 
i love hindustan dulu dulu! x

14 comments:

  1. Arghhhhh kenapa la time saya takde duit baru nak ada sale segala. sobs sobs. >.<

    ReplyDelete
  2. best ke cite buku the ghost bride tu? nanti buat review eh? hihi..

    dua2 cite hindustan tu memang best.. rumah akak xda tv so, donlod je yang mampu pastu tengok ramai2 ngn housemate sambil flashback zaman muda2 dlu time cite dilwale dulhania tu mula2 kluar.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. @Anis Farhana Muahahaha qila pon takde duit lah T_T nak pinjam duit adik dulu hihihihi

    ReplyDelete
  4. @Anne Nurain Hihihihi best!!! (Y) Ha'a, mesti keluar bila akak muda2 dulu wee~~~~

    ReplyDelete
  5. oh tidak..nasib baik sasa bukan pencinta buku.lalala :P

    ReplyDelete
  6. lama dah xshopping kat MPH! tgh xdak duit ni huaaaaa

    ReplyDelete
  7. saya bukan kaki pergi kedai buku tapi kawan sy suka..nanti sy remind dia pasal sale nie..hehe

    Regards,
    follower #1103

    ReplyDelete
  8. mula2 baca ingat nak beli la kan novel sebab ada sale tp tngok harga SALE tu kemain mantap lg. hahah itu sale ke namanya? :P

    ReplyDelete
  9. kt tmpat sy takde mph.. huhu.. popular je ada..

    p/s : qila, ada jumpa buku hunger games. dan2 lepas movie start tayang, baru nak start jual. haha. tapi tak murah mcm yg qila bgtau.. huhu.. discount 25% still RM30+ lg..

    ReplyDelete
  10. amboi..layan hindustan ye..g blaja g..hahaha

    ReplyDelete
  11. wah.. tak boleh lepaskan peluang shopping buku.. :D

    ReplyDelete
  12. Takde ker sinopsis sikit cerita tu?

    ReplyDelete
  13. tu namanya dugaan.. buat elok2 spm yer..

    ReplyDelete
  14. akk suka g MPH tp jarang beli novel.tunggu duit masyuk baru beli hehe..akk klik 3 iklan nuffnang adik..semngat utk bljr rajin2 hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!