Saturday, November 9, 2013

List list nak kena buat lepas SPM.

Hohohohohohohoho. 
Amboi. Ada list gitu.
Eh mesti lah kena ada list. Daripada buang masa? Hehehehe
Hm whatever lah.
MUST BUY LIST
Divergent Trilogy    

         RM 105.90*
  • Divergent, Insurgent & Allegiant by Veronica Roth.
huhuhuhuh ya allah tak sabarnya ya allah hihihihi TAPI
 hah ambik kau seghatus hinggit aiyoyo mana nak cari duit sighs TT_TT harap sangat dapat straight A's dalam SPM pls ya allah pls :(

Selling Price: RM 222.63

Legend Trilogy 
  • LegendProdigy, and Champion by Marie Lu. 
  • Ya allah. Mahalnya. Champion pun belum keluar. Prodigy tu pun harga RM 54.95*
Takjadi lah nak beli. Maybe ill buy divergent trilogy je lah.
Yang legend tu terberak woi nak bayar tu.
Okay. Nak sedapkan hati.......................

Nasibaik qila dah beli HUNGER GAMES TRILOGY HUHUHUHU
FOR ONLY RM46.00 WEEHEE~
Kira satu buku jatuh RM15 je. Murah gila kan?
Hihihihihi tak sabarnya nak habis SPM. 
Pergi tengok Hunger Games #2 : The Catching Fire 
on 22ND NOVEMBER OK.

TAPI QILA HABIS SPM 27 ;___;
OH SEDIHNYA HATI. TAPI TAKPE.
HABIS SPM TERUS GI WAYANG WOOHOO!!!!
p/s : Haritu pergi jumpa Mama (nenek) mintak restu. Dia suruh tadarus dengan dia lepas spm nanti oh tidaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk hahhahhahaahahahaah inshaallah! may allah ease everything ok mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihi thanks for you ilmu on al quran :)

p/s: Qila panggil nenek qila MAMA sbb dia tu  mat salleyh. Hahah. Hebak kan hihik. 
NAK SAMBUNG STUDY SEJ, ACC, ADDMATH, MATHE, PAI, SCIENCE AND PDG. 
goodluck to meeeeeeeeeeeeeeeeeee :c

13 comments:

  1. Amboi Keyla. Dah siap ada perancangan lagi tu. Ape-II Gud Luck SPM. Buat yang terbaikk!

    ReplyDelete
  2. perancangan paling terboikk lps SPM, buat kerja part time! apapun gudluck utk SPM. hope you get straight A's, InsyaAllah :D

    ReplyDelete
  3. Kemain adik. Hahaha.
    Adik akak pun SPM, akak dia ni haa yang cuak :P

    Good luck ye adik.
    May you get a desired result. Amin ya rabbi :3

    ReplyDelete
  4. sy cari hunger games tapi susah nak jumpa.. =(

    all the best utk SPM ye.. buat baik2 boleh g tengok Hunger Games. hehe

    ReplyDelete
  5. amboi banyaknya nak beli.. hehe
    fokus ngan spm dulu ye dear.. jawab exam betul2.. good luck! :D

    ReplyDelete
  6. rajinnya baca buku. kitaorang baca manga ja. hehe, btw hope you get best result in your spm dear :D

    ReplyDelete
  7. all the best dear.. buat yg terbaek ms exam nnt..

    ReplyDelete
  8. good luck spm..all the best dik :)

    ReplyDelete
  9. haha , hamboii SPM tak habis lagi tapi dah ada perancangan lepas spm pulak ek , hehe
    btw good luck keyla :)

    ReplyDelete
  10. amboih! banyak nau buku nak dibelinya, beratus pulak tuh. belanja lah kite samaa... :D
    good luck spm tau! :*
    eh, baguslah tu tadarus. rajin-rajin mengaji ye. ;)

    ReplyDelete
  11. GIVEAWAY BARU SAHAJA BERMULA !!!! JEMPUT JOIN & PROMOTE SEKARANG !!!!

    Ada hadiah Jubah, Dress Labuh, Handsock, Shawl, Pashmina, Tasbih Digital, Cardigan dan macam-macam lagi untuk direbut. Jangan lepaskan peluang anda. Apa tunggu lagi? JOM SERTAI SEKARANG !!!!!

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

    ReplyDelete
  12. Qilaaaaa! Memang suka baca novel eh?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!