Thursday, November 21, 2013

Less than a WEEK

ya allah kurang je dari seminggu qila nak habis spm waaaaaaaaaaaah hahahaha
harini hari khamis. besok jumaat then sabtu pahtu ahad!!!!

Isnin ; Science
Rabu ; Perdagangan!!!!!

Partayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy time muahahahah finally. Its been 11 years T_T hohohohoho

okay nak study addmathe. Doakan tau. Ill be need it :(


p/s; tak sabar nak doodle, edit blog, buat header baru ala ala kak nad. oops. ihihiks pastu everything lah.  baca novel, tengok hunger games 2: catching fire!!! ugh harini keluar demmit hihihi ok toodles~~~~~ 

ok bye!!!!!!!!!!1

9 comments:

  1. good luck dear... semoga berjaya with flying colors ;)

    ReplyDelete
  2. Aipppppp Qila hahahhahahahha pi study dulu iskh. Goodluck tau addmath tuu.

    Hahaha dah siap plan nak gi tengok Hunger Games lagi? Aish dak ni, akak pun tak tengok lagi hahah.

    Header akak biasa je akak zero bab edit-edit ni. Mesti nanti header Qila lagi gempakzz! Tak sabar nak tengok :D

    ReplyDelete
  3. Wah ! Kita sama lah. Tgh SPM. But ada 6 paper lagi :(
    Science, Pdg and Eko

    Btw goodluck ! :D

    http://abellmohd.blogspot.com/2013/11/review-produk-kecantikan-delisa-cosmetic.html

    ReplyDelete
  4. serupa dengan adik kak hana. gud luck dear :)

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segalanya dear!gudluck exam..pastu dh merdeka dah..hihi

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!