Friday, November 29, 2013

Freebies Lagi lol

I got bored so yeah. Game dah habis semua level, movie semua dah tengok. Nak tengok movie lain tapi tak tahu lah nak cari dekat mana T_T Kawan je selalu donwnload kan. The problem is......... Cuti dah hm how to contact my friends hehehehehheeh malasnyaaaaaaaaaaaa nak keluar nak gi jumpa diorang hohohohoho

Okay cut the crap.

Sorry takde shadow shadow bagai bcs i am super duper lazy muhahahah
and sangat sorry lupa nak transparentkan T_T

Kitty kitty meow :3 tata
Oh ya, qila ada new bffl hahah dia sangat comel okay >picit<
So nak bagi hadiah dekat dia yay.


nama dia MAZNI. blog dia super (Y)
Hehehhehee tu je hadiahnya. Penat tau printscreen blog dia woot woot x
Awak sangat omey 


and





drum roll


i love u hehe. xoxo
hugs!!!!!!!

12 comments:

  1. dah nice da freebies nie hehe..akk langsung tak reti nak edit bagai nie

    ReplyDelete
  2. wahh terharunya! siap lukis ala2 gaya saya lagi xD ade masa nnti saya balas tauuu! hehehe <3 <3

    ReplyDelete
  3. comel... akak pon nak hadiah :P :P:P

    ReplyDelete
  4. comelnya! :D wah,doodle kak mazni tu pun comel,hehe :)
    nak jugak :P :P

    ReplyDelete
  5. comel!mcm akak!eh..salah..hihi.. :P

    ReplyDelete
  6. Woah comelnyaa,pandaii lukis.Jeles x)

    ReplyDelete
  7. budak kecik ni suka katun ekk...hehee
    Kenapa nama Qila takde pun dalam follower aunty...kat fb dah ada...

    ReplyDelete
  8. tomeinyaaaa..pndainyaaaaa keyla lukis! :)

    ReplyDelete
  9. Woahh, pandai buat doodle rupanya adik aqileh ni!! COmel sgt!! :D :D

    ReplyDelete
  10. sejujurnya saya tak paham doodle nie nak buat apa sebenarnya...hehehe..tap comel2..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. comelnye.. fiza wat doodle ketar2 lagi.. huhu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!