Wednesday, November 27, 2013

Freebies Doodle Hijabster yo

Ecehwah dengan baju tidor gitu. Hahahhhaa.

Heheheheheh sekian lama qila menghiatus kan diri qila. Finally!!!!! Hohohohohohoho
Alhamdulillah. Habis jugak SIJIL PELAJARAN MALAYSIA lol. Yes. Habis dah spm yay freedom is mine now so yeh. Sekarang qila blogwalking je kerja. Bosan. Hehe.
Nanti nak buat to-do-list and then kena wajib laksanakan lah dalam 4 bulan cuti sekolah ni wee~
Nak kerja tapi takut n malu so takjadi lah hehe.
Paper last perdagangan susah lah jugak hehe but i managed to finish it biarlah salah pon hahaha.
Ok cut the crap 
Maaf post title macam bajet bajet jewwwww hihi
Nah. Doodle hijabster zaman sekarang lol. Penat tau tukar tukar warna T_T
Take it, or leave it. Hehe. 

Ada yang kosong, boleh main warna2 sendiri weee~
  

 

 

Hihi. Comel kan? 
*Hug diri sendiri*
Alaaaa lupa nk transparentkan dekat ketiak tu hohohoho
Heheheehehehehhehee dont 4get 2 click this! 

Kalau nak warna lain design pape cakap lah. Nanti qila try buat. I just dont even know how to color the doodle haih. Tata!

p/s IM BACKKKKK HAHAHAHAHA
BYE BYE SECONDARY SCHOOL BOOYAH YAY FREEDOM HELLO THERE

14 comments:

  1. comel! jelesnya tengok akak pandai buat doodle huhu. guna apa?

    ReplyDelete
  2. amboii..seronok nampak dah merdeka..haha..cantik doodle..pandai qilah buat..selamat bercuti panjang dear..

    ReplyDelete
  3. yeayy merdeka~~ ape plan cuti panjang ni?
    hihi comel jek doodle.. :D

    ReplyDelete
  4. comelnyeee . akak ambik semua ehh . btw , selamat berjimba sementara tunggu result . hee :D

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah...semoga dapat keputusan yang baik nanti..kalau ade benda nak buat its okay laa..tapi kalau takde benda nak buat better u cari keje part time so that when u ready to working, ada exprience sikit sikit..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. comel la.. cm mn nk buat nie.. ajarla kak fiza...

    ReplyDelete
  7. mana link fbnya...takde pun... camna nak add ni hehee....
    https://www.facebook.com/rozita.mahmud

    ReplyDelete
  8. Comelnyer.. ada bakat haha. Buatla doodle byk2! *support*

    ReplyDelete
  9. qileh! akak nak amik erh? masheh... buat lagi cecomel tau! xoxo

    ReplyDelete
  10. sangat comelll! :D pandainya akak buat doodle! :D

    ReplyDelete
  11. woah hijabista..! hihiks comey sangaattt laa. akak nak curi boleh tak? hahak :D

    ReplyDelete
  12. comelnya ! comelnya ! :o

    ReplyDelete
  13. Credit to my blog, ye Kak? Comel!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!