Thursday, November 28, 2013

Art Trade with Kak Nini. plus Paan and FaraNym

Okay, hi kak Nini! I love ur real name T_T

So here u go yay for me. Sorry sangat lambat hehe qila buat sejam hahahahah maaf sangat tak mampu lawan kak nini.

Special for kak nini future english teacher woot woot \\^O^//

heheheheh. Sangat cantik yang kak Nini buat untuk qila dalam entry tadi.
Qila blank. Tak tahu nak lukis apa so i went to Carrefour and inspired.
hahahahahha tipu je.

Tadi gi Carrefour had lunch dekat Orchid Bistro
Nyummy. Grilled Chicken Chop and Fried Chicken Chop sangat besar hamik ko plus its so affordable only RM10.90. Cheap isn it? Fries melimpah and tomato and timun sampai tak terusik bcs i was so kenyang finishing the chicken chop and fries :3
Hahahhaa tapi memang finger-licking (serious).

And then balik rumah tertidur oh so tired.
Need more sleep since exam dah habis so pe agi. Tidor zzzzzzzz
Tapi tadi petang qila dah tidor so malam ni mueheheheh. 
*mood burung hantu turned on lol*
so malam ni qila nak online and blogwalkinghopping yay

Ok doodle ni fresh from oven :>
Qila lukis rose sebab http://alessiaroses.blogspot.com/
soif u could see the background also had white roses yippie~
hihi doodle kak nini sangat perfect. Siapa kak nini?

ok toodles.

p/s: this is mine from kak nini hihihiks
cantikkan TT_TT
mine was errrrrr


Tambahan art trade dengan Paan :D
Hihihihi. Hi paan!


Hehe sorry ni first qila doodle lelaki. Sangat hodoh maaf ye hehehehe

ini pulak untuk siti farahanim hihihi
:3
yay boboiboy but actually boboigirl sorry T_T


11 comments:

  1. hehe,comel la qila buat.
    Thanks tau untuk doodle dan bunga ros tu. Love it! (^-^)
    Seronok la dia cuti. Kak Nini SPM tahun lepas :)

    ReplyDelete
  2. Kak nini; Hehehehhee oh kita kak nini tua setahun je hihihihih



    Mazni; Awak lagi comel okay~ <3

    ReplyDelete
  3. walawweiii sukanya tenkiuu >.< sat nanti paan post

    ReplyDelete
  4. walawweiii sukanya tenkiuu >.< sat nanti paan post

    ReplyDelete
  5. jenggg siapp http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-friday-salam-jumaat-chibi-for.html

    ReplyDelete
  6. jenggg siapp http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-friday-salam-jumaat-chibi-for.html

    ReplyDelete
  7. http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-friday-salam-jumaat-chibi-for.html siappppp~^^

    ReplyDelete
  8. nape paan tu blushing dik.. hehehe
    comel. pandai nye wat doodle.. akak xreti langsung -.-''

    ReplyDelete
  9. comelnyaa.....best kalau reti mendoodle ni,hehe :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, cantik and cumey je awk lukis. btw, Lappy baru siap di baiki.maybe lambt sikit Fara bg doodle kat awak eh. sebab kakak Fara yang baru habis spm ni kena pegi plkn. so lepas dia habiskan urusan dia, boleh la Fara lukis kat nini keyh. btw, Fara suka sangat doodle tuh :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!