Sunday, June 23, 2013

tired n sad

Assalamualaikum semua hihi x
Penat gila harini woi
Baru habis buat skrip baru forum sbb cikgu tu tetiba je suruh tukar ugh #just ugh menyusahkan betul tau
Kalau tak kitorang tinggal hafal aje. Ini tidak, buat isi baru. Skrip habis tukar semua ya allah sakit nya hati aaaaaa

dearself, sabar je lah ok? inshaallah ada hikmahnya

Oh, dah lah group akaun cikgu buat qila jadi ketua. Ya allah penat tu i cant describe pheww~ exhausted.
Rasa nak tolong diorang tu mesti lah ada tapi agak-agak lah.
Tolong lah berusaha sikit takkan nak tunggu kita je ajar. Susah sangat ke nak bukak buku teks baca and paham kan sikit?
Yang lelaki memang basic akaun fail but yang perempuan? Aduh lahai puhleez laaah saya pon busy jugak nak study untuk trial lagi.
SIGHS

Oh and this things have been on my mind since weeks ago

Ustazah R1: Lupakan kawan tu. Tolak ketepi. Dah takde masa dah. Biar je diorang. Lantak pi lah. Awak kena study untuk diri awak. Sekali je tau SPM ni?

Ustazah R2: Eh ajak lah kawan tu belajar sama-sama. Tak baik tau awak kata awak tak belajar dekat sekolah tapi dekat rumah awak belajar gila-gila punya and biar je kawan awak bodoh sorang-sorang. Ajak lah kawan


Ustazah R2? Bukan saya taknak ajak tapi penat lah ustazah. Diorang bukan nak dengar cakap saya pon. Saya kan bodoh. Bukan nak belagak tapi diorang sendiri macam tak percaya result saya meningkat from zero to something superb. Sorry lah ustazah, saya dah ajak diorang tapi diorang buat muka tahik dengan saya. So i decided to study hard plus smart at home by myself. Sorry.

Penat lah. Dengan folio addmath lagi. Group dengan boys pulak ya robb diorang pemalas tahap ape tah sampai semua gurls je nak kena buat TT_TT

im dying inside. Selamat malam semua! I cant wait to end this (undescribeable) year hahahah cannot wait!!!!!
Aza aza fighting!!!! x 

No comments:

Post a Comment

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!