Wednesday, December 12, 2012

Origamiiiiiiiiiiiiii

Uh oh hi& assalamualaikum semua! So today nak cerita pasal one of my favourite hobby on my leisure time. Cewah chaitt pehal speaking hihihi. Ok dulu jadi hobby bila form 4 which is so-called-honeymoon-year. Ugh Who the hell yang cakap tahun tingkatan empat ni tahun berbulan madu? Ugh sumpah tak. Result sangat sedey pedeyy. Hihihi ok kay cut the crap!


Ok, first time saya dengar origami macam err sorry im so not interested with this 'buang masa' handmade thingy but!!!! Once you're good at it, ya allah perasaan tu huhuhuhu best gila rasa nak buat origami tu banyak-banyak sangat-sangat ah! Hahahahahahah soooooooooo...........

Once upon a time..... There's one cute boy yang suka saya. Cehwah takda maknanya. Dia kawan kepada adik saya. Nama dia..... Tet! Error :p ihihihihi well kononnya lah minat dekat saya hihihii. So, dia bagi saya origami lololove! 

And saya try godek godek coding untuk buat origami tu ahahaha. Hm so ini kerja saya sampai result teruk gila huhuhuhu so this is it :D


hm i only can make origami love, ihihihi
well sekarang otw nak try burung lah, butterfly lah, bintang lah, flowers lah haih.
So tired ok. Huhuhuhu.
So just google anything je sekarang, resepi pon dekat hujung jari aje~~

Hee~ Bye!


1 comment:

  1. amboi! nak buat origami siap ada coding plak ! haha :P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!