Saturday, December 8, 2012

A cuti to remember

Hi. Im such a pemalas ah TT_TT

Buku pegang but gah tak baca pon errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i'm such a douche!!!!
Okay next year imma spm candidates ugh hm harap boleh vaccuum semua buku buku tu sampai lekat and takkan lupa ah! But hm susah..........................................

Hm, haritu tengok Hafalan Solat Delisa. And i still remember what the ustaz said.......

"Kalau kita susah nak buat something, it means.........kita tak ikhlas. Kita buat sebab duit and hadiah. Kalau ikhlas kerana Allah Ta'ala and tidak mengharapkan apa-apa balasan, insha Allah senang!!!!!!"

Hm so um ill make sure im studying this (not just for SPM) but for me. For my umi& abah and my future! C: Hihi sooooooooooooooooooooooooooo jangan belanja apa-apa dah next year. Only buy if i really really really neeeeeeeeds it. Kalau tak, belah ah takpayah! Beli buku aje boleh sebab lepas SPM i wanna buy my qt pie PHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 OH YEH 

Eh astaghfirullahal'azim. Dearself......... Ikhlas kan diri. Banyak muhasabah diri! Hihi ^.^ Lillahi'Taala!

No comments:

Post a Comment

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!